En länk till sidan Elegant woman.

”Att vara elegant handlar först och främst om att känna sig själv och att lära känna sig själv kräver en hel del reflektion och intelligens.”

Det handlar om två steg för att bli elegant, först behöver vi börja med den ”inre” elegansen eftersom verklig elegans kommer inifrån. Vi behöver bli starka och trygga i vår själ. Därefter kan vi komplettera med vårt yttre och vårt beteende.

Vi köper de finaste sakerna som vi hoppas skall göra oss elegantare, klär oss fint och har fina accessoarer. Betyder det att vi är eleganta? Nej, inte nödvändigtvis. Om elegansen inte kommer inifrån faller allt det yttre.

Ordboken beskriver en elegant kvinna som någon som är behagligt älskvärd och stilfull i sitt yttre och beteende, den beskriver inte vikten av att elegansen kommer inifrån.

Hon är mycket mer än vad ordböckerna beskriver!